Cine suntem 2017-07-28T13:34:10+00:00

GRAMA CONTABILITATE – SPECIALISTUL IN CONTABILITATE

law_6-compressor

Grama Contabilitate, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania are ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, expertize financiare, raportari financiar-contabile pentru societati cu capital strain. Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu posibilitati vaste de expertizare financiar-contabila a tuturor tipurilor de societati comerciale. Scopul nostru este acela de a sprijini societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative, in conformitate cu legislatia in vigoare, intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert.

Behind every good business is a great accountant !

“since 2010 fighting to make you the best!”

Contabilitate si management financiar-contabil

Pentru noi, Grama Contabilitate, contabilitate nu inseamna doar intocmirea si clasarea documentelor sau prezentarea unor cifre fara substanta. Ca si membrii CECCAR, stim ca in actualul context economic si financiar, orice companie are nevoie de parteneri care sa-i ajute sa dezvolte un management financiar contabil de inalta clasa, corespunzator exigentelor actuale, de integrare europreana, libera circulatie a bunurilor si a banilor. Scopul nostru ca si firma de contabilitate profesionista este de de a ne ajuta partenerii prin prezentarea cat mai transparenta si rapida, intr-un format usor de inteles a cifrelor din balanta de verificare, dar si intarirea capacitatii financiare intr-o economie concurentiala si in continua miscare.

Grama Contabilitate, prin echipa sa de experti in contabilitate, analizeaza solicitarile clientilor pe probleme de contabilitate si fiscalitate, oferind raspunsuri si recomandari, solutii pentru rezolvarea perfect legala a problemelor intampinate de acestia, conduce expertize finaciar-contabile, desfasoara analize a activitatii economico-financiare a clientilor, la cererea acestora, sprijina departamentul economic al clientului daca acesta exista pentru o mai buna desfasurare a activitatii economico-financiare si contabile a companiei.

Contabilitate si lucrari finaciar-contabile

Lucrarile executate de catre societatea noastra sunt in conformitate cu dispozitiile Legii, calitatea acestora fiind asigurata de specialisti cu studii superioare si experienta in domeniul fiscal si financiar-contabil, experienta acumulata in timp, in mai multe companii multinationale. Serviciile financiar-contabile oferite de echipa noastra de experti contabili se ridica la rangul asteptarilor dvs, atentia fata de client fiind primordiala pentru noi.

Desi traim timpuri de recesiune economica, contabilitatea unei firme e necesara si obligatorie pentru a fi in acord cu legea si cu atat mai mult se cere colaborarea cu o firma de contabilitate specializata, cu echipa de profesionisti care sa caute si sa ofere cele mai bune solutii, perfect adaptate companiei, pentru ca dezvoltarea si ascensiunea economica a acesteia sa fie un succes garantat. Echipa noastra de specialisti in contabilitate sunt pregatiti in orice moment sa va ofere servicii de inalta tinuta financiara.